Code is not visible

Apr 11, 2014 at 6:47 AM
I am working with avalon dock for last few months and everything was working perfectly untill i wanted to load some datatemplate from resourcedictionary. When i load the particular resource dictionary everything is visible except the part i written using avalondock. The datatemplate basically contain textboxes and comboboxes. i wanted to add a tab so i used a layoutdocument.
Am not able to understand were am going wrong.

<DataTemplate DataType="{x:Type loc:vm1}">
<Grid Background="Gray" Height="595" Width="775">
        <RowDefinition Height="115*"/>
        <RowDefinition Height="256*"/>
        <RowDefinition Height="222*"/>
    <Grid Grid.Row="0">
    <Label Content="" HorizontalAlignment="Left"/>
    <Label Content="" HorizontalAlignment="Left"/>
    <xca:DockingManager Grid.Row="1" > // from here is blank
                    <xca:LayoutDocumentPane x:Name="layoutDocumentPane">
                        <xca:LayoutDocument Title="">
                                <Label Content="" HorizontalAlignment="Left" />
                                <Label Content="" />
                                <TextBox HorizontalAlignment="Left" Height="23"/>
                        <xca:LayoutDocument Title=""/>
                        <xca:LayoutDocument Title=""/>
    </xca:DockingManager> // till here
    <Grid Grid.Row="2">
        <Label Content="" HorizontalAlignment="Left" Margin="24,0,0,197" VerticalAlignment="Bottom" FontWeight="Bold"/>
        <CheckBox Content="" HorizontalAlignment="Left" Margin="24,0,0,173" VerticalAlignment="Bottom"/>
        <Label Content="" HorizontalAlignment="Left" Margin="24,0,0,139" VerticalAlignment="Bottom" FontWeight="Bold"/>